Αποστολές & Πληρωμές

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Η ''COURIER CENTER'' δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία βασιζόμενη σε στελέχη με μεγάλη εμπειρία στις ταχυμεταφορές υποσχόμενη στους πελάτες  της, υψηλά standards ποιότητας.

Ο πρωταρχικός της σκοπός ήταν και είναι η δημιουργία νέων ποιοτικών υπηρεσιών οι οποίες να αναδιαμορφώνονται με βάση τις ξεχωριστές ανάγκες που έχει ο κάθε πελατης της. Ενδεικτικά και πέρα από τις γνωστές υπηρεσίες  ταχυμεταφοράς παρέχουμε ,  υπηρεσία υπερεπείγουσας παράδοσης σε μία (1) ώρα,  υπηρεσίες E-mail, Sms & Call Back ενημέρωσης, Diplomat Service, παρακολούθηση on line των αποστολών μέσω Internet, άμεση ενημέρωση του πελάτη σε περίπτωση ειδικής μεταχείρισης παράδοσης ή προβλήματος για την ολοκλήρωση μιας αποστολής, ξεχωριστό τμήμα οδηγών για απογευματινές - βραδινές παραδόσεις, 24/7 τηλεφωνική εξυπηρέτηση.  Η προσπάθειά μας έγκειται όχι μόνο στην απλή παράδοση μιας αποστολής αλλά και στην λεπτομέρεια και ποιότητα της επίδοσης της.

 

ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:

Η εταιρεία της διαθέτει νέο πλήρες μηχανογραφικό σύστημα με εξοπλισμό  που της επιτρέπει να παρακολουθεί ηλεκτρονικά κάθε στάδιο της διεκπεραίωσης της αποστολής σας. Επίσης τις ανωτέρω πληροφορίες μπορείτε να τις αντλείτε μέσα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση http//:www.courier.gr  για την αποστολή σας.  

Η COURIER CENTER διαθέτει δύο τμήματα διακίνησης α) Τμήμα αυθημερόν και       β) το τμήμα next day, επαρχίας, εξωτερικού έτσι ώστε η εξυπηρέτηση του πελάτη να είναι πραγματικά άμεση και σωστή.

 Το ωράριο λειτουργίας της έχει διαμορφωθεί ως εξής : α) Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. β) Το τμήμα διακίνησης (παραλαβές – παραδόσεις) από τις 08:00 πμ έως τις 21:00 μμ. τις καθημερινές και το Σάββατο, από τις  09:00 πμ έως τις 15:00 μμ Κατόπιν επικοινωνίας μπορούν να προγραμματιστούν παραλαβές - παραδόσεις Κυριακές & Αργίες.

 

Η COURIER CENTER χάρη στο άρτια οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε περισσότερες από 160 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες courier του εξωτερικού, η COURIER CENTER μπορεί να σας προσφέρει πλήρη εξυπηρέτηση σε περισσότερες από 220 χώρες σε όλο τον κόσμο, εντός 24-72 ωρών, καλύπτοντας κάθε  ανάγκη αποστολής εγγράφων ή δεμάτων.

 Η COURIER CENTER είναι η  πρώτη εταιρεία Courier στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με ISO 9001-2000 TUV CERT.

Η COURIER CENTER έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα προσωπικού και τεχνικής υποστήριξης έτσι ώστε το έμπειρο προσωπικό της (μόνιμοι υπάλληλοι της εταιρείας), να είναι πάντα ενήμερο και κυρίως προσεκτικό στις απαιτήσεις του πελάτη. Τα μεταφορικά μέσα (αυτοκίνητα & μοτοσικλέτες) τα οποία διαθέτει, είναι όλα ιδιόκτητα και φροντίζει να είναι πάντα σε καλή κατάσταση ούτως ώστε, οι δυσάρεστες εκπλήξεις να είναι όσο το δυνατόν σπανιότερες διότι αυτός είναι ένας βασικός παράγων στην σωστή υπηρεσία ταχυμεταφορών. 

 •  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΘΗΝΩΝ

Για όλες τις αποστολές εντός αθήνας η χρέωση είναι στα 5 ευρώ, ανεξαρτήτου βάρους.

Για αποστολές που κοστολογουνται απο 150 ευρώ και ανω, η χρέωση εξόδων αποστολής ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η επιβάρυνση για τις αποστολές με αντικαταβολή ανέρχεται σε 1,40 €.  

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

Για όλες τις αποστολές εκτός αθήνας η χρέωση είναι στα 8 ευρώ, ανεξαρτήτου βάρους.

Για αποστολές που κοστολογουνται απο 150 ευρώ και άνω, η χρέωση εξόδων αποστολής ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η επιβάρυνση για τις αποστολές σας με αντικαταβολή ανέρχεται σε 1,40 €.  

Οι παραδόσεις στους χερσαίους προορισμούς εντός δικτύου πόλεων γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραδόσεις στους νησιωτικούς προορισμούς εντός δικτύου πόλεων γίνονται εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών.

Οι παραδόσεις σε δυσπρόσιτους προορισμούς της επαρχίας γίνονται εντός 1 – 3 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής αντικειμένου η COURIER CENTER τα ασφαλίζει έως του ποσού των 400€ . Γιά ασφάλιση πέραν του ποσού αυτού ο πελάτης επιβαρύνετε με επασφάλιστρο αφού προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία .

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ – ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ

Η επιβάρυνση στη τιμή της βασικής υπηρεσίας για τις αποστολές σας σε δυσπρόσιτους προορισμούς Αττικής και  απομακρυσμένους – δυσπρόσιτους προορισμούς επαρχίας

όπως αυτοί περιγράφονται στα επισυναπτόμενα αρχεία, ανέρχεται σε 3,20 €. Η τιμή του υπέρβαρου δεν διαφοροποιείται

 

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε ΚΥΠΡΟ

Για τις αποστολές σας με βάρος έως 2 κιλά  σας προσφέρουμε την ειδική τιμή των 10,00 €. Για κάθε επόμενο κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 3,50 €.

Οι παραδόσεις γίνονται εντός 48-72 ωρών.

 •  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ EU

Για τις αποστολές σας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η χρέωση θα γίνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο E-SHOP EUROPE EXPORT 2016 της εταιρείας, ο οποίος επισυνάπτεται.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ►Με αντικαταβολή όταν η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει με την εταιρία ταχυμεταφορών ''COURIER CENTER''.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5066-051392-093

GR 970 172 0660 0050 6605 1392 093

 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

1151382714-35

GR 040 1101150000011538271435

 • ALPHA BANK

112-002101-307-802

GR 730140 1120 1120 0210 1307 802

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ,  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙΟΥΡΑΣ


Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@xionoalysides

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί με πληρωμή μέσω της κάρτας σας. Θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σύνδεση της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

 

 • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

 

 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

 

 

Αλυσίδες αυτοκινήτου Αυστρίας Pewag. Οι πιο δυνατές Αντιολισθητικές αλυσίδες στον κόσμο. Πληρωμή με άτοκες δόσεις.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210-9708822, 210-9708863, 6945-720872 | ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ: ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 25, ΥΜΗΤΤΟΣ 17237, ΑΘΗΝΑ